Kakva očekivanja studenti imaju od hrvatske nogometne reprezentacije?

anketa
Kakva očekivanja studenti imaju od hrvatske nogometne reprezentacije?

Hrvatska nogometna reprezentacija prošla je na Svjetsko prvenstvo koje će se odigrati u Rusiji. Pitali smo studente Sveučilišta u Mostaru njihove dojmove i koga očekuju u skupinama s hrvatskom reprezentacijom, te treba li Zlatko Dalić ostati trener?

Student prve godine studija povijesti i novinarstva na Filozofskom fakultetu Adrijan Fletar rekao je kako trener zaslužuje ostati. „ Dalić je zaslužio novi ugovor te bi nas trebao voditi na Mundijal u Rusiju gdje bi mogli dogurati daleko“, izjavio je student Adrijan.

Očekujem da će reprezentacija dogurati do drugog kruga, osmine finala, a četvrtfinale bi me jako razveselilo“, rekao je Aldin Pobrić, student treće godine studija matematike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.

Trenutni  izbornik Zlatko Dalić, koji je privremeni izbor, trebao bi ostati na klupi zato što se dobro pokazao u ovom dvomeču protiv Grčke  i mislim da će reprezentacija dobro proći na Svjetskom prvenstvu“,  naglasio je Stjepan Dodig, student prve godine studija odnosa s javnošću.

Trener Zlatko Dalić trebao bi ostati izbornik, a u skupinama bih najviše volio vidjeti Srbiju“ , istaknuo je Stipe Škobo, student prve godine studija povijesti i novinarstva na Filozofskom fakultetu.

Hrvatska se dobro pokazala u dvomeču s Grčkom, međutim prijašnje utakmice nisu bile dobre, te smatram da neće napraviti neki veći uspjeh“, izjavila je Anita Golemac, studentica druge godine diplomskog studija hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti.

U skupinama s reprezentacijom volio bih vidjeti Poljsku, Hrvatsku, Australiju i još jednu državu. Iskreno se nadam da će hrvatska reprezentacija proći skupinu na Svjetskom prvenstvu  prvi put nakon '98. godine“, istaknuo je Niko Šarić, student prve godine diplomskog studija povijesti i engleskog jezika i književnosti.

Anđela Jurišić / Lukrecija Batinović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C