Održana dodjela diploma za 84 diplomanta

Pravni fakultet
Održana dodjela diploma za 84 diplomanta

U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače održana je svečana promocija studenata Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.  Ovom prigodom promovirana su 84 studenta.

Diplomante je pozdravila rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerka Ostojić koja je poručila studentima da i dalje ostanu u vezi  sa matičnim fakultetom i Sveučilištem te da budu kreatori ideja za još bolji Pravni fakultet.

Vaše znanje i energija su nam dragocjeni, sve to iskoristite za vlastitu dobrobit na tržištu rada, ali i za dobrobit  društva u kojemu radite i živite“, istaknula je rektorica Ostojić.

Dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić istaknula je kako su diplomanti marljivošću i zalaganjem doprinosili napretku i ugledu fakultetske zajednice.

Ne zaboravite da su kvalitetno znanje, samoinicijativnost i osjećaj za društvenu odgovornost bitne karakteristike i prednosti na tržištu rada, ostanite odvažni, sigurni u sebe tražeći nove izazove i ulazeći u nove istraživačke poduhvate“, poručila je diplomantima dekanica Kazazić.

Magistrica Martina Kovač je naglasila da se kroz obrazovanje treba truditi, biti uporan i raditi jer se rad uvijek isplati. „Osjećaj je lijep dok držim diplomu da sam završila fakultet, a tek sada, kroz rad u struci, treba pokazati stečeno znanje“, rekla je Martina.

Akademska zajednica bogatija je za 19 magistara prava (integrirani studij), 36 magistara prava (diplomski studij) i 29 prvostupnika prava.

Izuzetno je lijep osjećaj držati diplomu i biti dio ove promocije, a nadam se da ću dobiti posao u struci kako bih mogao primijeniti i usavršiti postojeće znanje, ali isto tako i steći nova znanja i iskustva“, kazao je magistar Mario Jukić.

treći.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostar
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C