Otvorena je Druga konferencija studenata pedagogije

FPMOZ
Otvorena je Druga konferencija studenata pedagogije

Otvorena je Druga međunarodna znanstvena konferencija studenata pedagogije pod nazivom „Pedagogija, obrazovanje i nastava“, Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru koja se održala u amfiteatru Sokrat Filozofskog fakulteta.

Dr. sc. Anita Lukenda, v.d. pročelnice studija pedagogije FPMOZ-a, je objasnila da će konferencija predstaviti raznolike teme domaćih studenata koji aktivno sudjeluju u izlaganju, a tako i studenata iz drugih zemalja.

Imamo čak sudionike iz Rusije, tako da je ovo baš jedna međunarodna konferencija. Ona je važna za sam studij, kao i za cijelo Sveučilište, uopće za razvoj znanosti i struke pedagoga, ali i za cijelo društvo“, objasnila je Lukenda te dodala da je studij pedagogije relativno mlad studij koji je osnovan akademske 2005./06. godine.

Studentica Nina Lončar, jedna od članova Organizacijskog odbora objasnila je da su se nakon prve konferencije i zadovoljstva učinjenim odlučili i na drugu.

Ove godine nam dolaze studenti iz cijele regije, iz Hrvatske, Srbije... Nažalost, imali smo dosta stranaca, konkretno Poljaka, koji nisu mogli doći. Ova konferencija pridonosi FPMOZ-u jer je jako rijetko vidjeti da neka studijska grupa provodi neki sličan događaj, neku sličnu konferenciju“, istaknula je Lončar.

Konferencija će trajati 16. i 17. studenog s ciljem unaprjeđenja teorije i prakse odgoja i obrazovanja, povezivanja studenata i razmjena mišljenja te predstavljanje studija pedagogije. 

treci.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C