Prof. dr. Zoran Tomić ponovno izabran za dekana Filozofskoga fakulteta

Fakultetsko vijeće
Prof. dr. Zoran Tomić ponovno izabran za dekana Filozofskoga fakulteta

Prof. dr. Zoran Tomić, dosadašnji dekan Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru ponovno je izabran na tu funkciju na današnjoj sjednici Fakultetskoga vijeća.

Kroz film je prikazan protekli četverogodišnji mandat dekana Tomića koji je izložio i buduće korake odnosno istaknuo misiju Filozofskoga fakulteta unutar društvene zajednice, kojoj treba težiti kroz ciljeve rada i trenutne izazove.

U programu je istaknuto kako studenti ostaju u središtu pozornosti te je naglašena važnost organizacije kroz sve organizacijske segmente. Primarni zadatak je raditi na kvaliteti nastave i osiguranju kvalitete, sudjelovati u znanstveno – istraživačkim radovima i projektima te razvijati suradnju s drugim znanstvenim institucijama.

Ključni izazovi koji su postavljeni jesu međunarodna suradnja po kojoj Filozofski fakultet prednjači, ali zbog razine na kojoj jest međunarodna suradnja ostaje izazov. Osim toga, potrebno je biti u korak s razvojem novih tehnologija, kao i razviti sustav cjeloživotnoga učenja.
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C