Tomislav Bralić i klapa Intrade raspjevali Mostaru

kosača
Tomislav Bralić i klapa Intrade raspjevali Mostaru

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su svoj prvi solistički koncert u prepunoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

“Ovo je prvi solistički koncert klape Intrade i Tomislava Bralića ovdje u Mostaru. Kao i svaki put kada su oni u pitanju, dvorana je već danima unaprijed rasprodana. Nažalost, nije bilo slobodnog termina da se napravi još jedan koncert, ali evo već planiramo jedan još veći koncert u skorijoj budućnost u Mostaru. Oni su među rijetkima koji izvode ovu vrstu glazbe, a da traju ovako dugo i da pune sve velike arene, dvorane, stadione i koncertne turneje po inozemstvu”, kazao je za treci.ba producent ove glazbene skupine Branko Pajić.

Dvorana je vise od dva sata s njima pjevala hitove kao što su: “Zora bila”, ”Stina pradidova”, ”Ferma bi vrime” i ostalim pjesmama u kojima su ljubitelji klapske pjesme uživali. Otpjevane su i neke nove pjesme koje imaju veliku vjerovatnost da također postanu hitovi, a jedna od njih je i ”Ne mogu jubav kriti” koja je prva pjesma s novog albuma koji će ubrzo izaći.

”Album možemo očekivati do prvi prosinca. Ovaj singl 'Ne mogu jubav kriti' je uvodna pjesma i jedina koja je izašla prije albuma. Nakon izlaska novoga albuma krećemo u promociju. Punimo arenu u Zagrebu prvi prosinca, a u Splitu smo sedmi prosinca. Dakle, krećemo s promocijom u većim dvoranama”, objasnio je Tomislav Bralić.

Od osnutka 1985. do danas klapa Intrade se mnogobrojnim uspješnim nastupima potvrdila kao jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Nikolina Šimunović/ Ilijana Lovrić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Vedro
  • Temperature: 1°C