Dalić: Moramo ostati mirni i paziti se provokacija

Kvalifikacije za Rusiju
Dalić: Moramo ostati mirni i paziti se provokacija

Izabranici Zlatka Dalića okupili su se u ponedjeljak u Zagrebu, gdje su odradili prvi rekuperacijski trening.

Nema izlika ni opravdanja. Moramo ići na Svjetsko prvenstvo. Po kiši, snijegu, vodi ili suncu, kako god. Mi ćemo odraditi svoj posao", rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Naglasio je kako će u pripremama za utakmicu težiti prema dvije stvari.

Prva je mir, a druga organizacija igre. Moramo ostati mirni i paziti se njihovih provokacija. Ne smijemo prihvatiti njihov način igre, moramo ostati mirni. Ne smijemo nasjesti na njihova izležavanja i fajt. Očekujem Grčku koja će se u Zagrebu braniti. Pokušat će ne primiti gol. Zato kod nas ne smije biti jurnjave ni nervoze“, izjavio je za HRT izbornik Dalić

Zdravstveno stanje reprezentativaca je uredno, osim ozljede Milana Badelja koji će propustiti dvomeč s Grčkom. Mario Mandžukić zadobio je blažu ozljedu lože na posljednjoj prvenstvenoj utakmici, ali njegov nastup nije upitan. Za Badeljevo mjesto u udarnoj postavi konkurirat će Pašalić, Bradarić i Brozović koji je dobio predpoziv nakon oporavka od ozljede.

Prva utakmica odigrat će se u četvrtak, 9. listopada na Maksimiru, dok je uzvratna utakmica na rasporedu u nedjelju, 12. listopada u 20.45 u Ateni na stadionu Georgios Karaiskakis. Podsjetimo, vodeći ljudi Hrvatskoga nogometnog saveza i Grčke dogovorili su kako na obje utakmice neće biti organizirane tribine za gostujuće navijače.

Ivan Marijanović / Ivan Renić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C