Mostar uskraćen za rukometni spektakl zbog nepostojanja dvorane

HMRK Zrinjski
Mostar uskraćen za rukometni spektakl zbog nepostojanja dvorane

Plasiravši se u osminu finala EHF Challenge Cupa, rukometaši Zrinjskog izborili su nastup protiv ruskog predstavnika SKIF Krasnodar. I dok su u prethodnom kolu u obje utakmice bili domaćini u Mostaru protiv gruzijskog Batumija, ovaj put će mostarska ekipa obje utakmice odigrati u gostima, točnije u Krasnodaru.

Zbog daljine puta, prijedlog je od početka bio da se obje utakmice odigraju ili u Mostaru ili u Krasnodaru, ističu iz HMRK Zrinjski.

Iako se radi o renomiranom i atraktivnom protivniku za naše rukometne prilike, školska sportska dvorana u Mostaru nažalost nije adekvatna za rukometni spektakl ove veličine što bi ovu organizaciju financijski učinilo teško izvodivom te je HMRK Zrinjski morao prihvati korektnu ponudu trenutno drugoplasirane momčadi ruskog prvenstva.

Utakmice će biti na rasporedu u subotu i nedjelju, 10. i 11. veljače 2018. godine od 16 sati čime će ovaj dvomeč postati kvalitetna uvertira u domaće prvenstvo koje počinje 24. veljače.

Iako će ovo biti sjajno iskustvo za mladu momčad Zrinjskog, ambicije su ostale nepromijenjene: "Želimo u najboljem svjetlu predstaviti mostarski i bh. rukomet te pokušati izboriti četvrtfinale. Žao nam je što naša publika neće moći uživati u ovom rukometnom spektaklu protiv renomiranog protivnika i pomoći nam izboriti nastavak natjecanja. Na neke stvari u ovome gradu nažalost ne mogu utjecati ni najambiciozniji sportski djelatnici i kolektivi koji predstavljaju grad na državnoj, regionalnoj i međunarodnoj sceni", ističu iz HMRK Zrinjski.

pogled.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C