Dva Galaxy S7 Active uređaja nisu preživjela test s vodom

mobiteli
Dva Galaxy S7 Active uređaja nisu preživjela test s vodom

Galaxy S7 Active je Samsungova ojačana verzija ovogodišnjeg tvrtkinog Galaxy S7 flagship uređaja, koja se osim otpornošću na utjecaje prašine promovira i sa sposobnošću da uređaj bez oštećenja preživi pola sata uronjen u vodu na dubini od maksimalno 1 i pol metar.

U američkom časopisu Consumer Reports odlučili su ispitati tu tvrdnju te su svoj primjerak Galaxy S7 Active uređaja uronili u poseban spremnik s vodom koji simulira uvjete na dubini od 1 i pol metar.

Nakon pola sata provjerili su u kojem je stanju njihov testni uređaj. Utvrdili su da je voda ušla u uređaj, na ekranu na dodir su se pojavile zelene linije i nije ga bilo moguće koristiti te su mjehurići zamijećeni u lećama obje kamere.

Kako bi provjerili da se ne radi o defektnom primjerku, na isti način testirali su još jedan primjerak telefona koji je nakon pola sata također bio uništen, s neispravnim ekranom i vodom u utorima za SIM kartice.

Samsung je na ove rezultate odgovorio kako je zabilježen vrlo mali broj korisnika s ovim problemom koji je riješen unutar jamstvenog roka. Inače, isti test s vodom časopisa Consumer Reports, Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge uređaji prošli su bez ikakvih problema i oštećenja.

bug.hr

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostar
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C