HBŽ nastavlja s programom ranog učenja za djecu

bih
HBŽ nastavlja s programom ranog učenja za djecu

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane roditelje (skrbnike) kako se i ove godine nastavlja realizacija programa “Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”.

Program će biti realiziran u suradnji s UNICEF-om i općinama Hercegbosanske županije.

Predviđeno je da se boravak s djecom realizira u trajanju od 6 mjeseci, 4 radna dana u tjednu u dnevnom trajanju od 3 sata (ukupno 300 sati) za djecu starosti od 4 do 6 godina (2012. i 2013. godište), pri čemu će prednost imati djeca s poteškoćama u razvoju i djeca iz obitelji u stanju socijalne potrebe, prenosi hms.ba.

Upis i prijem djece je besplatan, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Ministarstvo je u svrhu realizacije navedenog programa uputilo dva javna poziva koja ostaju otvorena 15 dana od dana objave, i to: Javni poziv za prijem i upis djece u okviru realizacije programa “Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje” i Javni poziv za prijem odgajatelja/odgajateljica u okviru realiziranja projekta “Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”.

Navedeni javni pozivi i prijavni obrazac za upis djeteta dostupni su u rubrici natječaji/javni pozivi na službenoj internetskoj stranci Vlade HBŽ-a VIDEO, stoji u priopćenju.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Damir Vasilj, viši asistent
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C