Otvoren prodajni centar posuške tvrtke ‘Vokel’

TREBINJE
Otvoren prodajni centar posuške tvrtke ‘Vokel’

Vlasnik i generalni direktor kompanije “Vokel” Veljko Lončar, predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i gradonačelnik Trebinja Luka Petrović svečanim presijecanjem vrpce otvorili su u srijedu u Trebinju prodajni centar Poslovnog društva “Vokel” iz Posušja.

Tom prigodom, obraćajući se nazočnima, vlasnik “Vokela” Veljko Lončar kazao je kako je poslovnica u Trebinju plod dugogodišnje kvalitetne suradnje Posušja i Trebinja i nastojanja da se želje kupaca na tom području što prije zadovolje.

– Ovaj objekt otvaramo u nadi kako ćemo u vaše domove i poslovne objekte donijeti nove ideje, trendove i zanimljiva rješenja te vaš radni i životni prostor učiniti još ljepšim i ugodnijim – kazao je Lončar.

On je u ime društva “Vokel” predstavnici Udruge roditelja djece i mladih s posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko” donirao 5. 000 KM.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović, obraćajući se nazočnima, kazao je kako je otvaranje poslovnice “Vokel” jako važan projekt za Trebinje, ali i za cijelu Hercegovinu.

– Iz jedne zdrave obitelji Lončar izrastao je ovako zdrav projekt. Ja moram napomenuti da nama zaista sunce jest zajedničko, koliko god se mi otimali, a ponekada ga i dijelili. Želio bih da i ovaj projekt “Vokel” bude zajednički. Ova kompanija je danas na najvišim svjetskim standardima i ja želim da obitelj Lončar i dalje nastavi sa širenjem ove mreže i to je jedini način da ovo sunce, koje nam jest zajedničko, bude prijatnije svima nama”, istaknuo je Čović.

U svome govoru vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije naveo je kako je otvorenost Trebinja u posljednje vrijeme vidljiva za sve one koji žele raditi i stvarati.

– Reći ću samo nekoliko rečenica koje su značajne s filozofske strane. Nema ništa nesretnije za čovjeka na zemlji, za jedan grad, regiju, za jedan dom i obitelj nego da se zatvori u samu sebe. To je najopasnija stvar. To znači da je blizu kraj. Važno je da su ovdje ovi ljudi koji dolaze sa zapadne strane Neretve. Mi moramo priznati da na svijetu ne postoji nitko tko bi na našim licima mogao uočiti razliku i to je ono što nas čini jednima i što nas upućuje jedne na druge. Zamolio bih ljude koji su ovdje danas s nama, a koji imaju veliki utjecaj, da nam pomognu da ove granice, koje su vrlo blizu, budu što manje čvrste i budu što prije otvorene jer mi ne želimo živjeti u getu, već želimo biti otvoreni za sve”, kazao je vladika Grigorije obraćajući se nazočnima.

Osnovna djelatnost kompanije “Vokel” je uvoz, izvoz i prodaja materijala za vodovodne instalacije, transportnih i distribucijskih vodovoda, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju.

Društvo “Vokel” svake godine bilježi gospodarski rast, a svoju 27. godišnjicu poslovanja prigodno je obilježilo i otvaranjem salona u svojoj centrali u Vinjanima u Posušju. "Vokel" zapošljava preko 230 osoba. Svoje poslovne uspjehe “Vokel” ostvaruje u 15 poslovnica smještenih u brojnim gradovima širom BiH te u Herceg Novom, prenosi hms.ba.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Damir Vasilj, viši asistent
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C