U središtu Širokog Brijega dočekan svjetski prvak Ivan Kvesić

sp
U središtu Širokog Brijega dočekan svjetski prvak Ivan Kvesić

Na Trgu širokobrijeških žrtava mnoštvo Širokobriježana dočekalo je zlatnog Ivana Kvesića. Doček je organizirao Grad Široki Brijeg, Sportski savez Široki Brijeg i Karate klub Široki Brijeg.

Ivan Kvesić koji je na Svjetskom prvenstvu u karetu u kategoriji do 84 kg osvojio zlatnu medanju nije krio zadovoljstvo dočekom u svom gradu. „Predivan je osjećaj biti ovako dočekan u svom gradu i ovo je noć koju ću pamtiti cijeli život“, kazao je Kvesić.

Kvesić je u Madridu do zlata stigao bez borbe zbog ozljede njegovog suparnika Ukrajinca Valerija Čobotara. Na putu do naslova u poluteškoj kategoriji Kvesić je u 1. kolu bio slobodan, a nakon toga slavio protiv Rumunja Christiana Mariana Michalachea 4-0, Dionicija Gustava iz Dominikanske Republike 8-1, Bjelorusa Antona Isakaua 4-3, Danca Michela Corbalana 5-0, a u polufinalu nadvisio je i Turčina Ugura Aktasa s 2-1.

Osobe svih uzrasta tražili su slikanje i autogram od uspješnog Širokobriježanina, a nakon spektakularnog dočeka priređen je domjenak u širokobriješkom hotelu ''Park''.

Kristijan Zeljko

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Vedro
  • Temperature: 1°C