Vlasnica psa šokirana nakon napada: Kada će krvoločni psi u Mostaru nositi brnjice?

Napad psa
Vlasnica psa šokirana nakon napada: Kada će krvoločni psi u Mostaru nositi brnjice?

''Hoće li ikada zaživjeti zakon o zabrani puštanja krvoločnih pasa da se slobodno šetaju bez lanca i brnjice ili ćemo čekati da pokida nečije dijete'', pita se vlasnica psa koja je doživjela napad stafforda pokraj mostarske 'Uglovnice'.

Naime, vlasnica patuljastog pincha  je šetala sa svojim psom kad ih je napao stafford koji, prema njezinim riječima,  nije imao brnjice i bio je bez uzice.

''Djevojka je pustila stafforda sa uzice i bez brnjice. Pas joj kaže ima traume jer je i sam navodno napadnut i ona takvog psa pusta da se liječi na ljudima i drugim psima,užas. Ja sam šetala svoga psa malog patuljastog pincha i on nas je napao. Na mene se zaskočio, jer sam psa uzela u naručje kad sam vidjela da trci prema nama. Otrgnuo mi psa i na moje oči ga trgao. Vrištala sam i tražila pomoć. Od silnog soka ne znam što i kako se dogodilo da se moj pas otrgao iz njegove čeljusti. Uzela sam ga u naručje i zapomagala'', navodi šokirana vlasnica, koja tvrdi da je njezin pas nakon napada u mukama i bolovima.

Kaže kako je cijeli slučaj prijavila policiji.

bljesak.info

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C