Tri tipa najgorih poruka

poruke bez odgovora
Tri tipa najgorih poruka

Kad je riječ o dopisivanju preko mobitela, primjerice WhatsAppa, dovoljna je neka riječ ili emoji, a ponekad čak i bezazleni interpunkcijski znak kako bi komunikacija s našim partnerom postala napeta. To ti se sigurno dogodilo već koji puta, zar ne? Naime, dok se dopisujemo, nikad ne možemo znati kako će primatelj interpretirati poruku koju dobije te hoće li razumjeti što smo doista mislili. Kako bi izbjegla nesporazume, nemoj svom dragom više slati sljedeće poruke:

1. Duge poruke koje potpiruju svađu 
Ljuta si na njega i želiš se ispuhati putem dugačkih „hejterskih“ poruka putem WhatsAppa? Radije nemoj! Svađu morate uvijek riješiti licem u lice. Ako ćete razmjenjivati poruke u stilu partije stolnog tenisa, ljutnja i bijes samo će još više rasti.

2. Poruke pune sarkazma
Da, sarkazam je zabavan! Nažalost, u razmjeni poruka putem WhatsAppa teško je reći hoće li primatelj poruke dobro razumjeti što je pjesnik htio reći. Osobito ako niste duže vrijeme u vezi, bezazlenu ironičnu opasku mogao bi pogrešno razumjeti.

3. Superkratke poruke 
„OK“, „Kako želiš“ ili „Vidjet ćemo“ – kratki odgovori kod primatelja poruke izazivaju nesigurnost i zbunjenost. Pitat će se je li nešto pogrešno napravio. Ako je doista slučaj, onda mu to moraš obavezno osobno reći, a ne zbunjivati ga kratkim pasivno-agresivnim porukama.

24sata.hr

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C