U Američkom kutku održan posljednji sat programa Literary Lab

Mostar 
U Američkom kutku održan posljednji sat programa Literary Lab

U Američkom kutku Mostar održan je posljednji sat programa Literary Lab.  Ovo je bilo peto okupljanje te se obrađivalo djelo Open City od Teja Cole.

Literary Lab su ovog puta vodile prof. dr. sc. Marijana Sivrić i doc.dr. Selma Raljević.  ,,Pridružite nam se u eksperimentiranju, širenju vidika i mašte te u istraživanju književnosti na multimedijalni način", poručile su voditeljice.

Kao i ostale knjige, i Open City se mogao posuditi u Američkom kutku Mostar na hrvatskom i engleskom jeziku. Sudjelovanje u Literary Labu je besplatno.

Program se održao u tehnološki opremljenoj prostoriji, gdje su članovima Literary Laba na raspolaganju računala, iPadi, laptopi, projektor, TV i besplatan Wi-Fi. Time se želi učiniti ovaj projekt što zanimljivijim i privlačnijim mladima. 

Literary Lab je program, čiji je cilj omogućavanje multimedijalnog čitanja i interpretacije odabranih književnih djela.

,,Mlade se na taj način želi potaknuti na raspravu o dijalogu između književnosti i drugih vrsta umjetnosti, digitalnih medija, sociologije, filozofije i drugih disciplina i sadržaja suvremenosti, s izrazitim naglaskom na važnost i ulogu jezika, i to posebno engleskog jezika", poručili su iz Američkog kutka Mostar.

Dragana Rajič-Dodig

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Damir Vasilj, viši asistent
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C